Välkommen till ditt nya jobb på Barnombudet! Vi hoppas att du ser fram emot att förverkliga dina förslag och idéer för Uppsala med oss i sommar. På den här sidan finns information om ditt sommarjobb som kommunutvecklare hos oss.

Frågor och sjukanmälan

Handledare för kommunutvecklarna

018 700 99 31 (ej sms)

handledare.kommunutvecklare@barnombudet.se

Information

Feriejobb Uppsala kommun

018-727 16 17

feriejobb@uppsala.se

Vill du veta mer om sommarjobb i allmänhet hör du av dig till de som har hand om sommarjobb på Uppsala kommun.

Allmänt

Du kommer under tre veckors tid att jobba vardagar ca kl. 9-16 med start den 25 juli och avslutning den 12 augusti. Arbetet sker tillsammans med tjugotre andra ungdomar och två handledare.

Under vecka ett kommer du att lära dig om barnkonventionen, media, politik och påverkan. Därefter kommer du i grupp med andra kommunutvecklare att välja ett förslag som ni försöker förverkliga under två veckors tid.

Du har en timmes lunchrast kl. 12.00-13.00 där du kan äta gemensamt med dina kollegor på Barnombudets kontor. Kom ihåg matlåda. Vi har mikrovågsugn, kylskåp, frys och kaffemaskin.

Information om den första dagen

Vi träffas kl. 09.00 måndagen den 25 juli på Barnombudets kontor på Drottninggatan 8. Gå in i byggnaden och ta sedan trappan upp en våning. Om du inte hittar in kan du ringa.

Kom i tid!

Det är viktigt att du kommer i tid. Vi inleder med obligatorisk information.

Kom ihåg regeldokumentet

Kom ihåg att ta med dig ditt utskrivna och undertecknade regeldokument. Om du är under 18 år när du börjar jobba hos oss måste du även ha en vårdnadshavares signatur. Om du inte har med regeldokumentet får du inte börja jobba.

Regeldokumentet skickas per e-post. Om du inte har en skrivare hemma, kontakta oss så snart som möjligt så postar vi ett papper till dig.

Du behöver inte ta med dig ett utdrag ut belastningsregistret för att jobba hos oss.

Sjukanmälan

Sjukanmäl dig på 018-700 99 31 eller handledare.kommunutvecklare@barnombudet.se. Sjukanmälan ska göras varje dag som du inte kan komma.

Frågor?

Vi kommer gå igenom mycket mer praktisk information på första dagen, bland annat om löneutbetalningar och annat praktiskt. Om du har en fråga som inte kan vänta får du gärna kontakta handledarna.